perjantai 27. maaliskuuta 2009

Vampires osa 9 (Vampyyri Tarinoita osa 5)

JOHN GEORGE HAIGH
Joshn George Haigh eli Lontoon vampyyri syntyi vuonna 1910 hyvää perheeseen Englannissa. Hän varttui hyvin uskonnollisessa kodissa (ikoneita siellä sun tiällä, joka puolella oli ristit ja pelit ja vehkeet). Isä oli kiihko uskovainen (saarnas kun pappi paastona pippuripihvi nenän edessä) ja äiti oli melkein fundamentalisti (eli ihme hyypiö akka saatansvenssonit sentään). John oli nuorena hyvä koulussa ja hän vaikutti muutenkin kaikin puolin älykkäältä (ja paskat, kaivellu lyijykynällä nenäänsä ja sen minkä on tullut sieltä saamaan, ampunut opettajan naamaan). Hän jopa lauloi Wakefieldin tuomiokirkon kuorossa (se lauleli pimeässä kopissa yksinään, kun muuten olis harakatkin tippuneet taivaalta).
Kukaan ei tiedä miten John alkoi uskoa olevansa vampyyri. Ehkäpä hänen elämässään sattui jotain mullistavaa (mullisti kun housuissa pullisti). John uskoi tarvitsevansa ikuiseen elämään ihmisverta, jota hän sitten alkoi hankkia tappamalla.
Poliisit tekivät kotietsinnän Johnin kotiin (siis ihan oikeesti tekivät kotiin, eivät sentään mummolaan tai kaverin kellariin). Takapihalta löytyi salaperäisiä rikkihappo tynnyreitä (halus hapattaa kot kaljat). John George Haigh tunnusti tappaneensa yhdeksän ihmistä ja hävittäneensä ruumiit upottamalla ne tynnyreihin.
Lontoon vampyyri tuomittiin kuolemaan. John väitti, että suurin syy hänen tekoihinsa oli hänen eriskummallinen viehtymyksensä juoda verta, ja siitä hän sai lisänimensä Lontoon vampyyri. Juuri ennen kuolemaansa John George Haigh ilmoitti olevansa Jumala (poeka parka kuvitellu itestään vähän liikoja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti